Anbragt på Godhavn i Tisvilde

Hej jeg hedder Lonnie Horn og vil gerne fortælle min historie om dengang jeg blev anbragt på Godhavn.

Jeg var lige knap 16 år da jeg fik at vide jeg ikke kunne være hjemme og bo.havde en masse problemer hjemme og i skolen.

En dag kom der en fra kommunen og sagde vi skulle ud og køre en tur, husker vi kørte rigtigt langt og gjorde vi også da jeg boede i Alberstlund. Da vi ankom til Godhavn blev jeg vist ind i opholdstuen og på vejen ind blev jeg stoppet af en del drenge som spurgte om jeg skulle bo der,og jeg svarede nej. Min mor og den mand fra kommunen sagde de lige skulle snakke med pædagoerne og jeg bare skulle vente.

Pludselig var de kørt og jeg stod tilbage på et sted jeg ikke kendte eller havde valgt.Jeg måtte ikke komme hjem den første månede og alt for mig var kaos.

Dørene blev låst af om aften og der var tremmer for vinduerne. et rent maridt pludselig at stå i,vi skulle gå i skole på selve skolen men kunne jeg ikke indordne mig under,og blev sendt i ude skole i vejby hvor jeg gik et år.og røg tilbage og gik i skole på godhavn igen.

Jeg blev kæreste med en fyr og vi var sammen hele tiden og gjorde alt sammen,og havde et godt forhold til de andre drenge og piger på afdelingen.Jeg var altid oppe og tootes med pædagoerne fordi de hele tiden forlangte ting af mig og at jeg skulle følge de regler, og det gjorde jeg ikke efter deres opfattelse og fik sturest og forbud mod at tage hjem på weekend. det gjorde mig endnu mere tosset og min kæreste og mig fik forbud mod at være sammen så tit,men så begyndte vi at dyrke samme sport for at være sammen,og til sidst begyndte de at adskille os mere og mere ,vi var meget knyttet og tog på weekend sammen hos hinanden,Men en dag fik vi at vide at han skulle sendes på et andet opholdsted i roskilde for vi var alt for meget sammen og det måtte vi ikke være .han rejste og jeg blev tilbage og det gjorde så at jeg blev mere og mere aggrresiv og begyndte at slås med de ansatte.til sidst valgte jeg at finde en kæreste ude i byen og det gjorde at jeg havde mulighed for at komme væk fra Godhavn for jeg blev gravid og kunne få egen bolig .Men det var en svær tid eftefølgende også da jeg ikke vidste hvordan jeg skulle håndtere det frie liv. fik så 4 børn og blev gift og skilt i 2003. og i 2005 mødte jeg så igen min kæreste fra Godhavn og er den dag i dag gift og har det godt. Var i ude og hjemme hvor vi fortalte om vores ophold på Godhavn dengang og at vi mødtes igen .vi vandt så en rejse og kom i bladet med billeder fra godhavn .

Vises din fortælling ikke?

Dette kan skyldes en fejl eller manglende samtykke i kontaktformularen. Skriv eller ring, så vi sammen kan rette fejlen.