Refsnæs blinde og svagseende børnefængsel!

Min broder blev tvangsanbragt under fængsellignende forhold på Refsnæs, og rent faktisk havde en umenneskelig isolations  livs periode på Refsnæs, hvor han som indsat blev totalt ødelagt, i sådan en grad, at han indtil d.d. lever i et ødelagt liv, på grund af, på grund af de uoprettelige skader han pådrog sig. Myndighederne ødelagde hans liv, på grund af, at han var født med en øjen skade.

Min broder ville ikke være på Refsnæs, så under den månedlig weekend orlov, nægtede han og tage tilbage til "børnefængslet på Refsnæs". Efter weekenden blev han afhente, af to politi betjente, og blev sat i aresten i Århus, og var undebragt der, indtil færgen afgik fra Århus til Kalundborg. Under hele rejsen blev han ekskoteret at to betjente.

I 1962 skulle han afhentes af to grandvoksne politibetjente på sin moders bopæl, det skete på et tidspunkt hvor jeg va hjemme på orlov fra militæret, da jeg på dagværende tidspunkt kun var 15 år, det var dengang Danmark havde børne soldater, idet man kunne optages som mat elev i det 16 fyldte år.

Den mandag morgen da politiet brød ind i lejligheden, for at at anholde min broder, på grund af udeblivelsen på det aftalte tidspunkt søndag aften. Sammen med min broder gemte vi os i et klædeskab, hvor vi opholdt os i flere timer, samtidig politiet blev i lejligheden. Til sidst var vi ved at besvime på grund af ilt mangel i skabet, så vi sprng ud af skabet, og min broder sprang ud af vinduet fra første sal, og flygtede slemt forslået, samtidig blev jeg overfaldt af politiet og lagt i håndjern, derefter optog di forfølgelsen af min broder.

Engang skulle jeg ledsage min broder til Refsnæs, og da vi lagde til kajen i Kalundborg, nægtede min broder og tage ud på Refsnæs, og derfor tog vi færgen tilbage mod Århus. Efter få minutters sejllads belv i efterlyst af kaptajnen på skibet, og kort tid efter foretog kaptajnen en cicil anholdelse, og da vi kom til Århus blev vi anholdt af politiet på færgen, jeg blev frigivet efter en kort afhøring, hvorimod min broder blev sat i aresten indtil den næste færge afgang.  

Hvis der er retfærdighed til burde min broder have en undskydning, og egentlig også en  erstatning for et ødelagt liv.

Med venlig hilsen,

John Jørgensen,

Vises din fortælling ikke?

Dette kan skyldes en fejl eller manglende samtykke i kontaktformularen. Skriv eller ring, så vi sammen kan rette fejlen.