Barnets Hus i Rødovre


Heldigvis er jeg ikke blevet udsat for så forfærdelig en behandling som Godhavnsdrengene...
Jeg var på børnehjem , Barnets Hus i Rødovre, i 60'erne to gange.
Første gang i 9 måneder på grund af mine forældres skilsmisse..
Dengang var der en lille emsig Frøken Møller, som gav kollektive lussinger til pigerne.. Det fik vi fordi nogle af pigerne rendte ned til drengene om aftnen, da vi var sendt i seng og vi ville ikke stikke dem , så derfor fik alle pigerne i sovesalen en lussing. Det skete flere gange i den periode.
Nogle år efter var jeg der igen, kun en måned.
Jeg var 10 år, det var vinter og jeg faldt på en glidebane og brækkede håndleddet .Samme dag skulle vi på juleudstilling, jeg ville ikke med for frosten forværrede smerterne. Resultatet var at jeg fik gazebind om håndleddet og smidt i seng. Der lå jeg så og græd i fire dag.
Heldigvis for mig kom en ansat til skade på samme glidebane og så blev der ringet efter lægen og nu da han var , blev jeg hevet ud af sengen og ned til lægen. Han kunne lige så godt kigge på min arm. Og så kom der gang i sagerne , jeg kom på skadestuen og fik armen i gips og personale fik et lille møgfald af lægen.
Jeg kan stadig ikke lade være med at tænke på, hvordan det var gået mig og mit håndled, hvis ikke en fra personalet havde brug for lægehjælp. 

Vises din fortælling ikke?

Dette kan skyldes en fejl eller manglende samtykke i kontaktformularen. Skriv eller ring, så vi sammen kan rette fejlen.