Uhygiejnisk!

Det var en varm sommersøndag på afd. SP på Ebberødgård. Personalet lå i haven sammen med afdelingens børn og unge under et stort solsejl. Alle var iført badetøj, for ind imellem tog man sig en dukkert i det dejlige svømmebassin som børnenes forældre havde splejset om. Jeg var som 3. års elev ansvarlig for afdelingen den dag.

Pludselig dukkede overlægen op! Jeg var noget forundret over at se ham på en søndag. Han forklarede at den vagthavende læge havde observeret at personalet lå sammen med børnene i badebukser og bar overkrop og iøvrigt også rendte rundt i bare tæer. Det var uhygiejnisk! Personalet kunne jo svede på børnene og de bare tæer kunne indebære en risiko for smitte med fodvorter.

Alle måbede, da jeg senere måtte give besked om, at alle skulle iføre sig en trøje og sko/sandaler! Måben blev nu afløst af latter over sygehustankegangen som vi også havde oplevet et par måneder forinden, hvor en læge havde set at en medhjælper havde siddet oppe i en af beboernes senge. Det var en meget alvorlig sag, der kunne have ført til fyring, men pågældende slap med en advarsel.

 

Vises din fortælling ikke?

Dette kan skyldes en fejl eller manglende samtykke i kontaktformularen. Skriv eller ring, så vi sammen kan rette fejlen.